Blomster til bryllupper

Et bryllup er et af livets store højdepunkter, og det skal naturligvis fejres med bryllupsblomster. Her på siden har vi hos Plougmand-Flowers samlet et udvalg af brudebuketter og bryllupsblomster i forskellige størrelser og nuancer. Du kan lade dig inspirere af årstidens smukke blomstersorter og vælge mellem utallige farver.

Alle vores bryllupsblomster, bryllupsbuketter og brudebuketter er noget helt særligt og udvalgt med øje for kvalitet. Uanset om I er nygifte eller skal fejre jeres bryllupsdag, kan du med sikkerhed finde de helt rigtige bryllupsblomster hos os, der vil glæde din ægtefælle.

Bryllup og events

Når man skal holde bryllup eller fest er der mange ting der skal planlægges og blomsterne er ofte også en af de ting, man ønsker at tage stilling til.  Det kan være man ønsker det enkelt og elegant eller stort og prangende. Alt er muligt. I kan have et ønske om, at lokationen I har valgt skal pyntes med blomster og det gør vi lige efter jeres ønsker.

Man kan altid komme ind i butikken og tage en snak omkring jeres ønsker, drømme og behov.

Find en smuk brudebuket til dit bryllup

Som brud er alles øjne rettet mod dig, når du stråler i din hvide kjole. Alting skal være perfekt på jeres store dag, og brudebuketten er selvfølgelig ingen undtagelse. Da brudebuketter ofte er personlige og utvivlsomt dagens vigtigste bryllupsblomst, sammensætter vi gerne en unik brudebuket ud fra dine specielle ønsker. Her tager vi både højde for, hvordan farver, blomstersorter, stil og det ordnede udtryk passer til brudens kjole og det øvrige tema.

Du er velkommen til at komme på besøg i butikken i Århus C for at tage en snak om, hvad din brudebuket kunne bestå af. Her vil vi hos Plougmand-Flowers komme med forslag og vise billeder som inspiration. Det vigtigste er, at din brudebuket kommer til at passe til netop din personlige stil, og for eftertiden kan være med til at forevige de gode minder fra jeres vigtige dag.

Blomster til konfirmation

Er du blevet inviteret til konfirmation, eller skal dit barn snart konfirmeres, og mangler du hjælp til at finde de helt rigtige konfirmationsblomster? Her på siden har vi samlet et stort udvalg af blomster til konfirmation i forskellige størrelser og prislejer.

Konfirmation er for mange børn en vigtig og begivenhedsrig dag, da det er her, man for første gang træder ind i de voksnes rækker. I dag er selve festen en stor del af det at blive konfirmeret, hvilket selvfølgelig også giver anledning til en del planlægning. Og her spiller blomster ofte en stor rolle. Udover roser kan du også sammensætte en personlig buket med konfirmandens yndlingsblomster og vedhæfte en personlig hilsen.

Blomster er også perfekte til dekoration og pynt på bordene, da de både er flotte og er med til at skabe en hyggelig stemning. Vi hjælper gerne med at finde de helt rigtige blomster til konfirmationsbordet, der matcher konfirmandens ønsker og resten af festens tema.

Bestil din brudebuket eller blomster til konfirmation hos Plougmand-Flowers

Hos Plougmand-Flowers binder vi smukke brudebuketter og udfører kreative blomsterløsninger til konfirmationer. Vi sætter en store ære i at være en del af din specielle dag, og det kommer også til udtryk i vores arbejde. Vi kræser for detaljerne, og vi har altid et friskt udvalg af årstidens smukkeste blomster.

Har du særlige ønsker til brudebuketter, bryllupsblomster eller konfirmations blomster, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 27515100 eller mail info@plougmand-flowers.dk. Kom også gerne forbi vores blomsterbutik, og få sparring om din brudebuket i Århus, så vi sammen kan finde de helt rigtige blomster til din specielle dag.