Bårebuket Århus

En begravelse er en sørgelig tid, hvor vi tager afsked med et menneske, der har stået os nær. Det er dog også en tid, hvor vi kan udvise vores respekt og støtte til de efterladte. En god måde at udtrykke sine følelser på er at sige det med blomster. Begravelsesblomster fra familie og venner betyder meget, og det er også en smuk måde at mindes og ære den afdøde på.

Men hvilke blomster skal man bruge til en begravelse? Der findes mange forskellige slags blomster til begravelse, og uanset om du ønsker en blomsterkrans, bårebuket eller kistepynt kan vi hjælpe dig med at finde de rette begravelsesblomster. Hos Plougmand-Flowers har vi et stort udvalg af blomster til begravelse og bisættelse. Vi laver smukke bårebuketter og blomsterkranse i forskellige størrelser og nuancer, så du kan få præcis de blomster, der passer til den afdøde.

Her på siden kan du se vores store udvalg af forskellige begravelsesblomster. Vi sørger for, at din afsked udtrykkes på den rigtige måde med smukke blomster og en sidste smuk hilsen.

Begravelse

Jeg har altid holdt af at lave alt det der skal til for, at skabe en smuk afsked og et sidste farvel.

Jeg sætter en stor ære, i at hjælpe dig som pårørende med at vælge det du ønsker der skal skabe rammerne om din kæres afsked.
Bestil dit sorgbinderi her.

*OBS har du specielle ønsker til dit sorgbinderi, så kontakt os i butikken

Bårebuket med bånd

Det kan ofte være svært at finde de helt rigtige ord i sorgens tid. Begravelsesblomster er derfor en fin måde at sende en smuk sidste hilsen til den afdøde og udvise støtte til familien. Ønsker du dog alligevel at sige nogle få ord, kan vi vedlægge en personlig hilsen sammen med din bårebuket.

Mange vælger at sætte et bånd på blomsterne til en begravelse. Hos os kan du forudbestille bårebuketter med bånd, hvor du har mulighed for at lave en personlig inskription. Det er ofte meget individuelt, om en bårebuket dekoreres med bånd, eller om der vedlægges et kort. Uanset om du vælger en bårebuket med bånd eller kort, er det en gestus, de pårørende helt sikkert vil sætte stor pris på.

Sig det sidste farvel med en smuk begravelseskrans

En smuk begravelseskrans er en udtryksfuld og fin måde at vise sin sidste respekt til et menneske, man har kær. Begravelseskransen symboliserer livets cirkel og bruges ofte til at udsmykke kirkegulvet- og gangen. Vi laver også pynt til kisten, som skaber en smuk afsked ved det sidste farvel. Traditionelt er det familien, der står for valg af begravelseskrans, men det kan også fungere som et godt alternativ til bårebuketter fra venner eller kollegaer.

Vi laver vores blomsterkranse til begravelse med største omhu, og vi hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige sammensætning af blomster. Vi har et stort udvalg af årstidens smukkeste blomster i forskellige farver. Du kan derfor med sikkerhed skabe lige præcis det udtryk, du ønsker at vise med din begravelseskrans. Du kan også vedlægge et bånd, hvor du kan give den afdøde eller de efterladte nogle søde ord med på vejen.

Køb din bårebuket eller blomster til begravelse hos Plougmand-Flowers

Skal du bruge blomster til begravelse eller bisættelse? Hos Plougmand-Flowers vil vi gerne hjælpe dig med at sammensætte de helt rigtige blomster, så du kan tage smukt afsked og sende en sidste hilsen til den person, du har kær.

Har du særlige ønsker til bårebuketter og begravelseskranse eller andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 27515100 eller mail info@plougmand-flowers.dk. Kom også gerne forbi vores blomsterbutik i Århus, så vi sammen kan finde de helt rigtige blomster til begravelsen.